Popularna pjevačica Rada Manojlović nedavno je dala izjavu za medije u kojoj se dotakla teme koja najviše intrigira javnost a to je svakako njen ljubavni život, odnosno njena veza sa kolegom Harisom Berkovićem. Ona je otkrila detalje svog prvog susreta sa Harisom i kako je ta veza započela. Rada je ispričala kako je Žika, njen prijatelj, nazvao i rekao: “Pevaš, mala, samo da vidim s kim, dečkić iz Bosne.” Čim je čula da je reč o nekom iz Bosne, shvatila je da je to Haris Berković. Bila je oduševljena i to je shvatila kao znak. Kako je Rada malo inicirala, Haris je takođe bio oduševljen. Počeli su da se čuju, dogovaraju oko pesme, i tada je njihov kontakt počeo.

 

 

Uz to, Rada se prisetila susreta na aerodromu sa svojim bivšim dečkom Momirom Gajićem, košarkaškim agentom. Nakon tog susreta, više se nisu sreli ni videli. Rada je kroz osmeh ispričala da se srela sa Momirom, njegovom ženom i detetom, ali da se od tada nisu ponovo susreli.Ova iskrena izjava Rade Manojlović pružila je uvid u njene emocije i iskustva u vezi sa Harisom Berkovićem, dok je istovremeno otkrila i detalje iz njene prošlosti sa Momirom Gajićem.

 

 

Tokom zajedničkih pojavljivanja u javnosti, Rada i Haris su često pokazivali prisnost i sreću koju dele. Njih dvoje su se zajedno pojavili na brojnim događajima, koncertima i društvenim okupljanjima, što je samo produbljivalo spekulacije o njihovoj ljubavi. Iako su Rada i Haris prekinuli svoju vezu , odlučili su da ne iznose detalje vezan za raskid , i Rada o Hrisu i dalje priča sve najbolje.

 

 

Preporučeno