Željko i Milica Mitrović velika su sila u poslovnom svijetu, a zaslužili su svoje pravo mjesto na ljestvici najutjecajnijih pojedinaca estrade. Par ima dvoje nasljednika, Kristinu i Andrea, rođene 2000. odnosno 2001. godine, nakon više od desetljeća braka. Kćeri su naslijedile izuzetne gene svojih roditelja, procvjetavši u zadivljujuće mlade žene koje su postigle veliki uspjeh pod vlastitim uvjetima. Vrijedi napomenuti da su sestre Mitrović, koje su izrasle u tako uspješne žene, u javnosti od malih nogu. Bili su voditelji brojnih dječjih programa, a čak su i snimali pjesme koje su bile popularne u to vrijeme. „Među pjesmama kojih se današnja generacija posebno rado sjeća je „Simpatija“, dječji hit koji se i danas rado dijeli na društvenim mrežama kao divan podsjetnik na izniman glazbeni talent Kristine i Andree, tada veselih tinejdžerica.

Tih godina mnogi su smatrali da su Kristina i Andrea predodređene za uspješnu televizijsku karijeru, navodeći njihovu ljepotu, talent i govorničko umijeće, no one su se, barem zasad, odlučile za drugačiji put. sada starija, već nekoliko godina uživa u romantičnoj vezi s Ilijom, sinom ukrajinskog “kralja urana” i vrlo uspješnim poslovnim čovjekom u Ujedinjenim Arapskim Emiratima i Londonu, gdje su on i Kristina stvorili ugodan dom.Za razliku od njezine sestre , Andrea svoju privatnost radije čuva iza zatvorenih vrata i nije toliko vidljiva u javnosti, a poznato je da je dotična već dvije godine u privrženoj vezi sa svojim dečkom Šonom Parnetom, koji je američki državljanin i diplomirao na Medicinskom fakultetu u Beogradu.

U vezi s tim, kćeri Željka Mitrovića iz drugog braka s Milicom Mitrović sada su odrasle i žive život po svom izboru. No, javnost ih je imala priliku upoznati tijekom njihovih ranih godina. Naime, prošlo je deset godina otkako je bend “Pop girls” osvojio srca svoje publike, koja je oduševila kako njihovom glazbom, tako i njihovim televizijskim nastupima. Bend “Pop girls” činile su kćerke Željka Mitrovića, Andrea i Kristina, koje su otpjevale hitove “Prva simpatija” i “Kad snovi dobiju krila”.

Preporučeno