Kako smo i sami svjedoci tropski talas stigao je i u Srbiju i cijeli region, pa svi mi na različite načine pokušavamo da se rashladimo. Oni koji imaju klima uređaje, rade po cijeli dan, što na neki način niti je zdravo, a da ne pričamo o tome koliki račun za struju će da stigne krajem mjeseca. Drugi pak imaju ventilatore, ali ni oni ne rade toliko dobro posao, a struja se i tako troši.

Šta biste rekli kada bismo vam otkrili da postoji jedan način da se rashladite u sekundi, a koji je potpuno besplatan, i koji neće ništa da vas košta. Vjerujemo da biste i sami pomislili da je tako nešto nemoguće, ali sva tajna vjerovali ili ne stoji u kuhinjskim ubrusima koje skoro svako ima u svojoj kući. TikTok je društvena mreža koja obiluje sa raznim video snimcima na kojima imamo priliku da vidimo razne trikove i savjete za mnoge stvari, pa tako i naša današnja priča dolazi upravo sa ove društvene mreže. Radi se o jednoj tiktokerki, po imenu Džena koja je našla sjajan način da se rashladi u ovim vrelim ljetnim danima, a da pri tome uštedi.

@academyawardwinnerjenna

Literal life savers in this heat #heatwave #cool #coolingdown #staycool #uksun #uksummer

♬ Funny Song – Cavendish Music

Ova djevojka je u video snimku objasnila da je tajna u kuhinjskim ubrusima, koje je ona predložila umjesto peškira koji su debeli kojima treba dosta vremena da se hlade, pa je ona predložila kuhinjski ubrus, a u video snimku ona je rekla: “Dovoljno je čvrst da može da se u potpunosti pokvasi. Potom ga stavite u zamrzivač ili komoru za rashlađivanje u frižideru na pola sata. Nakon što ga izvadite možete s njim da se rashladite kao kad koristite hladan peškir. Na ovaj način leti hladim i mog psa koji takođe, kao i ljudi teško podnosi vrućinu”. Sve svoje pratioce ona je pozvala da isprobaju ovaj trik, a komentari su se samo nizali.

@academyawardwinnerjenna

Abso-fucking-lutely not #letmetellyousomething #catvideo #longhaircat #toohot #melting #mainecoon

♬ original sound – Canyon Swing – Queenstown 🇳🇿