Jedna od onih voditeljki koja je uspjela da privuče pažnju javnosti na sebe, zahvaljujući svojim trudom i radom, a ne na osnovu skandala jeste Bojana Ristivojević, koja je jedno vrijeme radila na Hepi televiziji, ali je onda odlučila svoju karijeru da nastavi na nekoj drugoj televiziji, tako da ona već neko vrijeme radi na Prva TV, gdje vodi jutarnji program.

Znamo i to da se ona nedavno ostvarila u ulozi majke, i da je nakon samo nekoliko mjeseci koliko je prošlo od samog porođaja ona se vrati svom poslu i opet je možemo gledati na malim TV ekranima. Bojana je imala jedan inmtervju gdje je pričala na mnoge teme, pa između ostalog i o njenoj kćerki Mitri koja sada imao osam mjeseci. Naime, krajem septembra Bojana se porodila, a ono što je sve šokiralo jeste to da je ona u najgorem periodu ostala sama, jer su ona i njen partner odlučili da je najbolje da stave tačku na njihov odnos. Bojana kaže da je to bilo jedino rješenje i prava odluka, a ono što je najbitnije jeste to da Mitra pored sebe ima oba roditelja.

Tako je na samom početku ova lijepa voditeljka rekla sljedeće: “Mitra je već napunila osam meseci i ovaj prvi period je poput pravog blagoslova. Uživam u svakom trenutku, u svakom njenom osmehu i reči! Svemu se oduševljava, sve je interesuje, počela je da grli i ljubi svaku bebu koju sretnemo! Dan mi prođe kao minut otkada je rođena i srećna sam zbog toga”, rekla je ona, a onda je dodala i ovo: “Mitra ima oba roditelja i to je najvažnije. Oboje ćemo biti tu za nju u svakom periodu njenog života”. Ostatak teksta pročitajte ovde.