Danas malo govorimo o domaćoj estradi na kojoj se i ne dešava baš puno stvari u posljednje vrijeme, Svi znamo koji je razlog u potanmju, a korona virus bukvalno diktira sve stvari u domaćoj, ali i stranoj muzičkoj i filmskoj sceni. Sve je pomjereno za neka bolja vremena, veliki filmovi čekaju na neka bola vremena i termine, jer se definitivno ne isplati sada objavljivati nešto i ostati u minusu. 

Zato se mi danas fokusiramo na neke druge stvari, a na srpskoj estradi nikada ne nedostaje zanimljivih dešavanja. Vjerujemo da se svi sjećate velikog skandala od prije par mjeseci kada je suprug Ane Nikolić, popularni Rasta uhvaćen u stanu kako sa svojim kolegom uživa u velikoj količini opojnih sredstava. 

Odmah je priveden u stanicu, a Rastini roditelji su odmah alarmirali Anu Nikolić koja je tada bila na odmoru u Dubaiju. Morala je doći po njihovu kćerkicu koja je tada bila sa njima u stanu i ona je definitivno poludila kako su se mogli drogirati u njenom prisustvu. Odmah mu je otišla u zatvor, ida nije bilo obezbjeđenja mogla se desiti i tuča,jer su krenule međusobne optužbe, kako je Ana alkoholičarka, a Rasta jedan veliki narkoman, i kako će mala Tara da završi u centru za socijalni rad. 

Tada je kod njega pronađeno skoro 600 grama skanka, a nagodio se sa sudom i rekao da je to za njegovu ličnu upotrebu, zato je dobio godinu dana kućnog pritvora. On je u zatvoru od oktobra i uskoro bi trebao da bude pušten na slobodu. 

 

Preporučeno