Popularni holivudski glumac Kevin Kostner, ostvario je velike uloge u svojoj karijeri i to u veoma poznatim filmovima. Kada je u pitanju njegov privatni život, imao je velike probleme zbog razvoda, i pokušava da ih riješi na sve moguće načine.

 

 

Nedavno je stigla vijest da se Kevin čak nakon dvije decenije razvodi sa svojom suprugom Krisin. Javnost je bila šokirana tom viješću, a kako se saznalo zahtjev za razvod braka je podnijela upravo Kristin, a kako je navela u zahtjevu, razlog su nepromistične razlike. Da sve ne ide glatko saznalo e iz tamošnjih medija, koji su njihov razvod ce nazivali razvodom iz pakla, jer kako se sada navodi, bivša žena od kupca želi da napravi beskućnika.

 

 

Naime, Kritin je također tražio i zabranu prilaska za njega, a sa njegovog računa je skinulo skoro 100 hiljada dolara. Njih dvoje imaju predbačeni ugovor koji Kristin ne želi da ispoštuje i odbije da pusti glumčevu kuću koja je procijenjena na 145 miliona dolara. Naime, Dejli mejl je imala uvid u sudske spise oko razvoda u njima advokati poznatog glumca tvrde da su Kristin dali nekoliko ponuda da se iseli, međutim ona nijednu nije prihvatila. Kevin je zbog ovog razvoda frustiran , i priznao je kako je već jednom bio u braku koji je na kraju završio razvodom , nakon čega je izgubio svoj dom , pa nebi želio da mu se to ponovi . Kako je par prije braka potpisao i predbračni ugovor, i po tom ugovoru Kristin bi trebala da napusti sve njegove nekretnine, a na računu će dobiti 1,2 miliona dolara.

 

 

Preporučeno