Ceca i Anastasija u poslednjih godinu dana skoro više nikako ne uživaju kao majka i ćerka, jer se Anastasija na početku korona virusa, skroz preselila kod svoga dečka u Novi Sad. Tako da se njih dve viđaju na kapaljku, a njjih dve se sada najviše viđaju u Titelu kada dođu da vide malog Željka. 

Poslednji puta kada su provele jako kvalitetno vreme je bilo kada je Ceca prošle godine imala veliku svadbu u Rimu, i tada su njih 2 bile 5 dana po šopingu po Italiji iako je vladala žestoka pandemija korona virusa. To je bilo onda kada je ceca inkasirala 100.000 evra za samo jednu noć. 

Međutim, napokon je došlo lepo vreme, i ceca nakon par odrađenih koncerata odlučila je da se napokon malo odmori od cele vreve i od pritiska. Znamo da je pre mesec dana bila na Kipru sa Unukom Željkom i Bogdanom, ali sada je došlo vreme da malo napuni baterije i sa svojom ćerkom Anastasijom, jer je ona to svakako i zaslužila. 

Oni su u Crnoj Gori gde je ceca nastupala sa marinom Visković, a baškarile su se po ležaljci, iako je pre toga na mlo bio jak pljusak, pa ni kiša im ništa više ne može?

Preporučeno