U današnjem članku se malo bavimo novostima koje nam dolaze sa naše domaće javne scene, a kako ste i sami mogli da zaključite u nastavku ćemo da pišemo o jednoj od naših najpoznatijih pjevačica Ceci Ražnatović, i njenoj kćerki Anastasiji. Znamo da je Anastasija krenula majčinim stopama, i da je uplovila u svijet muzike, i do sada ona je snimila nekoliko svojih pjesama koje su kod publike prošle odlično.

Anastasijina karijera krenula je odlično, pa tako ona odnedavno ima i svoje nastupe. Međutim, mi danas pišemo o nečemu sasvim drugom, a radi se o tome da smo do sada imali prilike da vidimo da majka i kćerka vole većinu istih stvari, pa su tako nerijetke situacije da one ponesu neki isti komad odjeće ili recimo neki odni detalj. Recimo, nedavno je to bio slučaj sa slučaj sa čizmicama modne kuće “Migler i Džimi Ču”, koje koštaju nevjerovatnih 1.500 evra, a sada su njih dvije nosile i malu crnu tašnicu francuskog brenda “Žakmus”, čija je cijena negdje oko 700 eura.

Naime, Ceca je tu torbu, koja je inače hit u modnom svijetu već nekoliko sezona, nosila na jednom događaju, dok je Anastasija istu tu torbu nosila na jednoj žurci koji su organizovali vlasnici jednih medija, i to samo dva dana ranije nego Ceca.T ako je Ceca na sebi imala svilenu košulju od 340 evra i široke pantalone od 370 evra brenda “Aleksander Veng”, u neon zelenoj boji, a pored pomenute “žakmus” tašnice, ono što je najviše oduševilo sve su “šanel” papuče, koje koštaju 1.300 dolara i skoro svuda su već rasprodate. Kako vam se čini?!

Preporučeno