Danas se opet malo dotičemo ženskih problema, sa kojim su oni itekako suočeni u posljednje vrijeme. Mnoge žene još od svoje najranije dobi su ubjeđene da su debele i da ih muškarci nikako ne gledaju, jer su drugačije od ostaloh “zgodnih” djevojaka. Zato se muče raznim dijetsama, i na taj način sebi itekako ugrožavaju samo zdravlje. 

Međutim, kada žena uđe u zrelije godine, i pređe 30 u tada je neminovno, da sa jednom godinom uvijek dobijaju jedan kilogram viška. Još ako se na to sve porode, onda je neminovnost da se dobiju i strije i narančine kore, a to posebno ružno izgleda kada se nalazi na butinama. Onda kada dođe ljetni period, ženama se itekako teško i neugodno skinuti na plaži. 

Kako se riješiti spornog celulita, koji je postao problem broj 1 21 vijeka, i u nemalom broju slučajeva dobijaju ga čak i djevojke koje imaju tek 17 ili 18 godina. Celulit je u stvari pretjerana naslaga sala koja je uglavnom izražena na spoljašnjoj strani uglavnom ženske kože. Najbolja opcija jeste ta, da napravite kućnu verziju pilinga, koji je u 100% varijanti u prirodnim sastojcima. Evo šta vam treba da napravite za svoj celulit. 

Sve što vam treba jeste svježi toz iz kafe, koje ćete pomješati sa jednom kašikicom maslinovog ili bademovog ulja i ostaviti u frižider da se malo stisne. Istuširajte se i kritična mjesta na tijelu pređite sa ovom smjesom, pa isperite sa toplom vodom. Nakon toga ispirite se naizmjenično hladnom pa vrelom vodom, ne biste li poboljšali svoju cirkulaciju. Javite nam vaše rezultate. 

Preporučeno