U današnje vreme više je nego logična stvar da mladi bračni parovi kupuju stanove, nasleđuju nekretnine i po svaku cenu se trude da ne žive sa njegovim ili njenim roditeljima. Pre je to bilo puno drugačije, i podrazumevalo se da žive sa njihovim ili njenim roditeljima. Međutim, danas nijedna snaja ne želi da živi sa svekrvom, i to su svakako činjenice. 

uvek imamo neke izuzetke, kako snaja ili svekrva hvali ovu drugu, međutim, to je čisto zamazivanje očiju i retko ko se od njih stvarno voli. Mi vam tako danas donosimo tipičan primer netrpeljivosti buduće snaje prema svekrvi koja je stara i bolesna, i koja jednostavno već unapred ne želi da živi sa njegovom majkom. 

Ona je vveć unapred našla par staračkih ddomo0va, teje svome vereniku poslala linkove istih da odmah izabere neki za nju jer njoj ne pada na pamet da živi sa njegovom starom majkom, o kojoj bi se sigurno trebala i brinuti. On je njoj rekao, da baš u tom trenutku sedi sa njegovom majkom na kafi i da je ona spremila jednu poruku za nju. 

Ona je bila jako uzbuđena, i jednostavno nije verovala kakvu joj je ona poruku spremila. On joj je nakon godinu i po dana poručio, da slobodno sve linkove ostavi i prosledi svojim roditeljima, a da je on završio sa njom, i da se cela priča oko svadbe završava tog dana. Jako je pogođena i nesretna što je ovako postupio prema njoj. Šta vi mislite da li je ona u pravu ili ne? 

Preporučeno