Nedavno je domaća javnost bila u potpunom šoku nakon saznanja o zločinu koji se desio nedaleko od Leskovca, gdje je pronađeno beživotno tijelo jedne žene, za koju se kasnije ustanovilo da je riječ o Biljani.S., koja je sama sebi presudila, a čije tijelo je pronađeno u štali koja se nalazila odmah pored porodične kuće. Na dan njene sahrane počinje da se odvija klupko, i istina koja je izašla na vidjelo šokirala je sve.

Naime, u tom istom objektu, pronađeno je i beživotno tijelo njenog supruga Ivana, kojeg je ona ubila još 2019.godine, i čije tijelo je u buretu zabetonirala i sakrila u štali, a svima je govorila kako je on započeo novi život u Rusiji. Ovo je bio šok za njihove porodice, a istraga koja je odmah počela, do sada je pokazala da je Biljana ubila Ivana, tako što ga je ubila nožem, ali ono što nije poznato jeste da li je njoj neko pomogao u ovom svirepom zločinu. Urađena je DNK analiza iz kostiju tijela koje je pronađeno 28.juna, i potvrđeno je da je riječ o Ivanu Stojanoviću.

Kako smo već na samo početku naveli, ovaj jezivi zločin otkriven je kada je Biljana sebi presudila tako što se objesila u pomoćnom objektu, a na dan njene sahrane, koja je održana 28,juna, policija je pronašla tijelo muškarca u podrumu porodične kuće za koga se sumnjalo da je njen suprug Ivan. Istraga utvrdila je da je u maju 2019. godine Ivanu presudila supruga Biljana koja ga je izbola nožem. Međutim, nije poznato da li joj je neko pomagao u zločinu.