Za danas imamo jednu veoma zanimljivu priču koja je kako ste i sami zaključili povezana sa astrologijom. Sigurni smo da ako ne svi, onda barem većina vas nekada otvori svoj horoskop i pročita šta ga to očekuje u narednom periodu, posebno kada su u pitanju ljubav, posao i zdravlje. Ali ono što je realno jeste to da skoro pa 90% horoskopa i sami možete da pronađete na veb portalima ili na društvenim mrežama, pa je shvatimo da je većina sadržaja samo kopirana.

Međutim, ono što moramo da kažemo jeste to da je dosta drugačije kada imate profesionalnog astrologa, koji na osnovu vašeg datuma rođenja odredi vašu natalnu kartu i iz toga vam predvidi ono što bi vas eventualno moglo da očekuje u narednom periodu. Po horoskopu ribe su osjećajne, ovnovi su tvrdoglavi, a vage dosta vagaju, tako da ćemo u nastavu upravo da pišemo o ova tri znaka, a upravo oni bi u narednom periodu mogli da imaju veoma buran period kada je riječ o njihovim životima.

U ovom periodi je mars retrograda tako da ovi znakovi imaju velike promjene kada je riječ o njihovim privatnim životima. Dakle, počevši od 14 oktovra kada kreće retriogradni jarac, on će još više da donese probleme za ove znakove. Krećemo od ovna, kojem će da na kraju trebati i pomoć samog psihologa u koje će da probleme upadne i to sve svojom zslugom i ničijom drugom krivicom. Koliko god nešto željeli, prvo dva puta razmislite da ne biste upali u eventualne probleme. Djevicima će oktobar mjesec biti u znaku flerta i financija, jednostavno će im sve ići od ruke, ali u drugom dijelu oktobra čekaju ih problemi.

Preporučeno