Skoro svakog dana imamo priliku da pročitamo neke novosti koje nam dolaze sa raznih morskih destinacija, a svjedoci smo da najzanimljivije priče i situacije upravo nam dolaze sa raznih plaža, gdje se desi nešto zanimljivo o čemu se kasnije danima priča i što završi pretežno na društvenim mrežama. Pisali smo nekoliko puta o tome da su omiljene morske destinacije, barem kada su građani Srbije u pitanju, Crna Gora, Hrvatska, Grčka, dok se tu našla i Turska poslednjih nekoliko godina.

Mi vam danas donosimo priču jednog čovjeka koji je očigledno bio prevaren, pa je odlučio da svoje iskustvo podijeli sa svima. Naime, radi se o Branislavu Maniću koji je iz Pančeva, i koji je prije nekoliko dana rezervisao smještaju u jednom grčkom ljetovalištu, a rijel je o Sitoniji, i sve što je morao da plati, uradio je to uredno preko aplikacije Airbnb. On je za sebe i svoju porodicu zakupio jednu vilu na tri noćenja, i to ga je koštalo 430,25 eura. Ali kada su stigli na lokaciju koja se nalazila na aplikaciji, dočekalo ih je veoma neprijatno iznenađenje.

Naime, domaćin po imenu Georg ih nije dočekao, a preko aplikacije je pisalo da će ih dočekati. Tako je on odlučio sa svima da podijeli svoju priču, pa je na početku rekao: “Kada smo došli do mesta, ustanovili smo da domaćina nema, da je mobilni telefon isključen i da same vile nema”, a onda je nastavio: “I tako smo ostali na ulici, bez 430,25 evra koje smo platili za 3 noći u istoj. Pazite se, možete da završite ovako, kao mi, na ulici.” Ostatak teksta pročitajte ovde.

Preporučeno