Seka Aleksić je uz svoga supruga, sudeći bar prema slikama koje možemo da vidimo na društvenim mrežama, svakako jedna od najsretnijih žena u svetu šou biznisa. Njih dvoje su još pre par godina odlučili da odsele iz Beograda, i odu faktički da žive na selu gde su izgradili pravi mali dvorac, a tamo su dobili i dvoje dece, i jednostavno im ništa ne fali u njihovim životima. 

Mali Jakov je tako jučer proslavio svoj 5 rođendan, a na Instagramu od Seke Aleksić možete i da vidite prelepe slike sa ovog iventa. Pevačica i suprug Veljko su za naslednika i njegove drugare priredili slavlje u jednom restoranu, a kao iznenađenje mališanima su doveli crtane junake Mašu i Medu.Svi gosti, ali i Seka i Veljko, nosili su majice na kojima je pisalo njegovo ime uz sliku klovna, tako da je bilo posebno u svakom mogućem trenutku. Čitav prostor je dekorisan kao cirkus, dok su figure životinja bile poređane po stolovima i po podu, a svakako da je centralna figura u celoj priči bio njegov veliki junak Spajdermen, koji je vrištaao sa svih mogućih strana.

Čak je i rođendanska torta bila cirkuski šator sa figurama majmuna i medveda koji izvode vratolomije. Seka i Veljko su, na rođendan sina pozvali najuži krug prijatelja i njihovu decu, a na pitanje koji poklon bi voleo da ima, on je rekao da bi voleo da ima i seku. Dok su se mališani igrali u igraonici i zabavljali sa animatorima, mame i tate su se zabavljale u restoranu uz prelepu hranu i muziku.

Preporučeno