U nastavku ovog vikend članka jedna jako zanimljiva priča koja nam pogađate, opet dolazi sa domaće muzičke scene. Goca Božinovska je neko ko je na sceni prisutan preko 30 godina, ima odlične pjesme iza sebe, a svoju popularnost može zahvaliti također i prijateljstvu sa Cecom Ražnatović, sa kojom je najbolja prijateljoca još od mladih dana. 

Međutim, i pored ovoga, ona je također prije samoih ratnih dešavanja u Jugoslaviji, imala i jako kontroverzan brak sa popularnim beogradskim mafijašem Zoranom Šijanom, sa kojim danas ima sina, ali je on na njenu nesreću jako brzo skončao svoj život. Taj sin joj je ostao da je sjeća na njega, a preko njega je opet došla u jako dobre odnose sa Cecom, jer se on jako skoro ženi sa sestrom od Bogdane Rodić Ražnatović.

Štaviše, ona je sada trudna tako da će Goca Božinovski jako brzo da postane baba i zajedno sa Cecom da šetaju unuke. Zoran Šijan je bio pravi nestašni mladić jer ju je u to doba prevario sa njenom najboljom prijateljicom Goranom, sa kojom je i sina dobio, ali je Goca sve to trpila, jer ga je volila, ali je tek nedavno otkrila cijelu istinu oko Zorana Šijana i njegovoga života. 

“Ta žena mi je uništila porodicu, mrzila sam je tada iz dubine duše, ali danas kada pogledam iza sebe sve to mi je jako smiješno i ne znam stvarno, zašto sam se toliko nervirala oko svega toga”, izjavila je Goca prije par mjeseci jednom beogradskom portalu. Pogledajte i njenu sliku, sad je jasno zašto ju je i prevario.

Preporučeno