Nekada su bili jedni od najatraktivnijih učesnika Zadruge, gdje se o njima dosta toga polemisalo, pa im nikada nije bilo jasno kako njen suprug Marko ima seično ponašanje prema njoj. Prije toga bili su učesnici u emisiji DNK, gdje je Marko zahtjevao da se provjeri dali je to njegovo dijete, a sva ta priča je krenula odatle.

 

Milanović Divna, je na svijet donjela prošle sedmice prelijepog dječaka, ali kada smo stigli rekla nam je još mnogo toga. Davala je neki interviju za Kurir, gdje nam izjavila da bez obzira što živi u velikom siromaštvu, ona je presretna svojim životom, jer ima svoju dječicu koju voli, te joj daju volju a život.

 

Pri učešću u Zadruzi, njima su uzeli njihovu kćerku Kristinu, ali je ona bila uvjerena u to da će da im dođe kući na veliki petak.

 

Moj porod je prošao priprodno, ali sam morala ležati u bolnici sa svojom bebom devet dana, jer je rođena prijevremeno, ali sada je sv uredu, što me čini sretnom, a po najviše kad nam se pridruži I kćerka, jedan dan su me novinari zetekli samu u kući, ali Marko je bio u poljima jer je brine o zasađenom povrću, da bi uspjeli preživjeti.