Već smo par puta pisali o Vladimiru Putinu, koji je očito imao zdravstvenih problema u posljednjih dana. Na njegovu sreću, sačuvao se od covida 19, ali od ostalih stvari jednostavno ne može da pobjegne. Vjerujemo da ste svi di sada primjetili kako Vladimir Putin, predsjednik Rusije drži konstantno lijevu ruku u džepu, a vješti ruski novinari su došli do saznanja da boluje od Alzhajmera. 

Čak i kada se potpisuje, oni su primjetili da mu ta ruka itekako drhti, što je svakako alarmantna stvar, jer se vrlo dobro zna koliko ruski predsjednik drži do sebe. Stalno je u treningu, ne puši ne pije, konstantno je u prirodi kada mu to obaveze dozvoljavaju. Valerij Solovej je ruski teoretičar zavjewra, koji je proturio info da će se Vladimir Putin poviući sa svoje pozicije početkom iduće godine zbog bolesti.

Zato je na jako lošem glasu, i mnogi se boje za njegovu sigurnost. Mejl Onlajn i Nju Jork post su vjerovali njegovim izjavama, tako da su i oni objavili ovu bombastičnu vijest. Sada su i Sun i Expres, uticajni časopisi iz Engleske, objavili njegovo najnovije istraživanje a to je da je Vladimir Putin obolio od tumora, ali da to znaju samo doktori iz Kremlja. Nije htio otkriti svoj izvor informacija. 

Solojev također tvrdi da je on trebao odstupiti i 2016 i 2017 godine, ali je nekako se izborio sa svojim problemima, a kako tvrdi, u januaru će da izvrši primopredaju dužnosti ruskog predsjednika, jer mora na operaciju i ne želi da uzbunjuje naciju sa svojim zdravstvenim stanjem. Vaša mišljenja o Putinu?

Preporučeno