Vjerujemo da svako od vas voli pogledati neko muzičko takmičenje, koje se emituje na našim prostorima u posljednjih 20 godina. Sve je to na zapadu počelo i prije 30 i više godina, a mi smo samo prepisali uspješan recept od njih, a za sada najbolje ide Zvezdama Granda koje su najgledanije muzičko takmičenje u cijeloj regiji. Međutim, pored ovoga imali smo i drugih jako uspješnih TV programa. 

Jako puno pjevača je stasalo kroz ova takmičenjima u godinama iza nas, a jedno takmičenje na koje ste sigurno zaboravili jeste X factor, koji je bio jak ogledan, a on je iznjedrio jednu odličnu pjevačicu, koja se zove Ilma Karahmet. Sve to se desilo prije 7 godina, a Ilma je tada imala samo 13 godina. Veliki talenat već tada je pokazivala. 

Ilma je tada doživjela veliko razočarenje, zakačila se žestoko sa članicom žirija Eminom Jahović, sa kojom je imala čak i duele preko društvenih mreža, a pokazala je i veliku dozu bezobrazluka. Čak joj je i djecu pominjala, a ona je tada imala samo 13 godina kao što smo i rekli. Međutim, iduće godine se prijavila na RTL zvijezde, gdje je apsolutno pomela kompletnu konkurenciju. 

Na finalu je čak bila i Marija Šerifović, koja ju je javno pohvalila, i koja je ostala bez riječi kada je čula kako je iznijela neke jako komplikovane pjesme. “Emina i ti imaš djecu, dabogda te usrećili, kao što si i ti mene”, to je Ilma napisala na Facebooku kada ju je Emina Jahović izbacila iz X factora. Pogledajte kako je to sve i izgledalo. 

Preporučeno