Do sada smo imali priliku više puta da slušamo razne priče vezane za bogate šeike koji imaju svoje hareme, ali mnogo je onih koji ne mogu da vjeruju da tako neke stvari postoje u 21.vijeku. Ali ipak istina je mnogo toga što se priča, a dokaz tome je i ispovijest jedne djevojke, tačnije bivše manekenke koja je bila veoma poznata, a riječ je o Džil Dod, koja je u jednom periodu svog života uživala u luksuznim putovanjima, ali i zabavama, a zbog njene ljepote njoj su se brojni muškarci jednostavno bacali pod noge.

Tako je ona na jedno žurci koja se održala 1980.godine u Monaku, gdje je ona upoznala jednog veoma bogatog muškarca, koji je od nje bio dosta stariji, tačnije 25 godina je bila razlika između njih. Tada je ona imala samo 20 godina, a ovaj čovjek koji se bavio trgovinom oružja, važio je za jednog od najbogatijih ljudi na cijelom svijetu. On je već tada imao 11 žena, a Džil nije zanimao njegov novac, nego je ona bila oduševljena njegovim šarmom i inteligencijom, kao i neviđenim smislom za humor.

Kada su se prvi put sreli on je sa svojom vlastitom krvlju na svojoj ruci napisao “volim te”, i to je bilo nešto što ju je u potpunosti kupilo i oborilo s nogu. On je bio oduševljen sa njenom ljepotom, nije htio da odustane od nje, i pratio ju je po cijelom svijetu, sve dok ona nije pristala da postane njegova žena, što je u Saudijskoj Arabiji zakonom dozvoljeno, jer u tom trenutku on je kako smo već naveli već imao 11 žena, tako da je ona na kraju pristala. U jednoj emisiji ona je pričala o svom životu u haremu, pa je rekla: “Imala sam svoju kuću, a Adnanova kuća na velikom imanju je bila izdvojena. Kada bih se viđala sa njim, bila bih nasamo sa njim u njegovoj kući ili bi on došao kod mene”. Ostatak teksta pročitajte ovde.