Pevačica Indira Aradinović Indi je bila prepoznatljiva po svojim bujnim oblinama dok je vremenom dobila višak kilograma. Pevačica je godinama vodila borbu protiv viška kilograma a ona je šokirala javnosti svojom revolucionarnom transformacijom.

Pored brojnih poznatih ličnosti koje su se podvrgle operacijama smanjenja želudca ni Indi nije odolela ovm trendu, nakon čega je imala i opasne komplikacije. Naime, pevačica je tada brzom reakcijom izvađena slezina i ugrađen joj je bajpas, a poznato je da se nekoliko dana borila za život. Tako je ovaj metod smanjenja viška kilograma predstavlja jedan od najjednostavnijih te se sve više ljudi podrvrgava operaciji uprkos tome što zahvat sa sobom nosi veliki rizij. Indi je i sama otkrila da je sa 90 kilograma došla na 55, dok je tgakođe podelila i svoj plan ishrane sa pratiocima na Instagramu.

“Pošto me pitate za jaja, kako ih spremam i zašto, uvek pripremim 3 belanca i jedno žumance. Domaća isključivo. Ne solim nikada hranu. Ne volim so. Neki sir, kiselo mleko, avokado ili zeleno nešto na tanjiru. Proteini, za punjenje mišića, koje sam dosta izgubila tokom procesa mršavljenja. Sa 90 kg sam otišla na operaciju i sada imam 55 kg. I jako sam srećna, vitalna i zdrava. E da, i nisam nešto visoka 1.65. Kažu otrov se drži u malim bočicama. Prijatno”, napisala je Indi.

Danas pevačica vodi strogo računa o svom izgledu i načinu ishrane te tako neretko savetuje i druge i motiviše nas da se pokrenemo. “Hajde da se baziramo na zdravoj ishrani, zdravim navikama, da ne budemo lenji… Razumem ja da živimo kako živimo, da živimo brz život, da smo pod stresom, ali da svoje zdravlje ne skrnavimo nekim nezdravim i visokokaloričnim obrocima zarad kratkog užitka… Ili jedi bar toliko, ali troši se, idi u teretanu, trči po livadi, teretana, plivanje, bajs, šta god”, rekla je ona jednom prilikom.

Preporučeno