Za ovu nedelju se još malo dotičemo Zvezdi Granda koje su definitivno obeležile celu ovu godinu, i pored Zadruge je svakako najgledaniji program u celoj regiji. Sada sledi manja pauza do septembra, kada počinje bog zna koja sezona po redu. I opet ćemo imati jako veliki broj kandidata koji će jedva čekati da pokažu svoj talenat, a biće i onih koji će doći na svoj novi “Popravni ispit”. 

U Zvezzdama Granda se apsolutno zna ko šta radi i oni su jedna kompaktna celina koja savršeno funkcioniše. Čak kada su nedavno pitali Mariju Šerifović da li će neko iz žirija da osustane i da li će da dođe neki novi član, ona je rekla da nema šanse, jer su oni kao jedno, i da bi se jako teško uklopio u celu priču, a i oni bi ga baš teško prihvatili. 

Međutim, osim žirija, glavna zvezda je neko o kome se možda i najmanje piše, a to je odlična voditeljica Sanja Kužet, za koju mnogi kaažu da je najlepša od svih voditelja u celoj regiji. Međutim, ono što se za nju jako malo zna je to da nije baš puno sretna u ljubavi, jer već ima jedan propali brak iza sebe. 

Zoran Piper je njen prvi muž sa kojim ima muža, a tada je radio kao član obezzbeđenja na Pinku. Sada je u braku sa Nemanjom Miloševićem sa kojim ima sina Strahinju. Inače, Sanja je tada radila na Pinku kao voditeljka vremenske prognoze, a to je bila ljubav na prvi pogled. Evo i kako izgleda…

Preporučeno