Romantični život Cece Bojković bio je ispunjen brojnim preprekama i emotivnim potresima, pa su ga “kritičari” društvenih mreža opisali burnim zbog glumičinih brojnih brakova. Opće je poznato da je Cecin prvi suprug bio Miloš Žutić, kojeg je upoznala dok ju je spremao za Akademiju. U braku su bili tokom Cecine treće godine studija u pozorištu “Dadov” i kasnije dobili ćerku Katarinu.

Romantične afere slavne glumice bile su pomno praćene u medijima, a njezin prvotni brak stao je kada je upoznala Ljubimira Draškića u kojeg se odmah zaljubila. Glumica je bila iskrena u svojim emocijama te je supružniku odmah priznala koliko je privlači novi muškarac u njezinu životu. Vezu s Ljubomirom započela je kada je bila dovoljno zrela, a ljubav je procvjetala kada su zajedno ocjenjivali nagradu “Bojan Stupica”. Kako smo provodili više vremena zajedno i surađivali na raznim projektima, otkrili smo da dijelimo mnoge interese i strasti. Ta je veza brzo prerasla u duboku ljubav koju nisam mogla sakriti od svog prethodnog muža. Cijenio sam njegovo mišljenje i želio sam da bude svjestan novih događaja u mom životu. Unatoč preprekama, naša je ljubav opstala i postala jača nego ikad prije. Glumica je izrazila svoju iskrenost i otvorenost prema svojim emocijama, te kako je njezina ljubav prema partneru nadmašila sve poteškoće s kojima su se susretali.

Ceca, inače poznata javna ličnost, svoje je intimne veze u prošlosti izlagala javnosti, a objavljivale su se fotografije nje i njezinog tadašnjeg partnera. Fotografije su dale do znanja da su jako zaljubljeni i privrženi jedno drugom. Tijekom 1980-ih Cecine su se veze ispreplele, a s Mucijem je počela živjeti bez razvoda od Miloša. Unatoč tome što nisu bili zakonski razvedeni, ljubav Cece i Mucija bila je toliko jaka da su 1990. odlučili službeno stupiti u zajednicu, nakon što je i on prošao kroz sličan proces okončanja prvog braka. Ceca je priznala da je njihova ljubav jača od zakonitosti oko njihove situacije.

Romantična veza između Cece i njezinog partnera doživjela je porazan rasplet nakon prerane smrti njezina drugog supruga. Unatoč izazovima s kojima se njezin partner suočavao, Cece je donijela tešku odluku ostati uz njega. Tijekom kasnih 1990-ih, njezin je partner pokazivao simptome koji su nalikovali depresiji. Nedostajalo mu je energije i entuzijazma za aktivnosti u kojima je nekoć uživao i odbijao je potražiti liječničku pomoć. To je stvorilo tešku situaciju za Cece, koja je bila duboko zabrinuta za dobrobit svog partnera. Na kraju je njihova veza završila tragedijom. Nakon bombardiranja pratitelji glavnog junaka hitno su ga prevezli u bolnicu “Sveti Sava” gdje su mu kasnije dijagnosticirani problemi s cirkulacijom i nažalost preminuo je 2004. u 67. godini od srčanog udara. Pripovjedačica je vjerovala da je njenom ljubavnom životu došao kraj, no Ceca je ponovno pronašla ljubav te je u dugogodišnjoj vezi s diplomatom Slavkom Kruljevićem.

Preporučeno