Kada je u pitanju Slavko Štimac on je jugoslovenski i srpski filmski i televizijski glumac, prepoznatljiv po ulogama u filmovima i serijama„Sjećaš li se Doli Bel“, „Ko to tamo peva“, „Varljivo leto `68“, „Salaš u Malom Ritu“, „Specijalno vaspitanje“ i drugima. U braku je sa slikarkom i scenografom Vesnom Golubović s kojom ima sina Vida. Živi i radi u Beogradu.

Tako je na pitanju ko je bivša devojka Slavka Štimca koju je glumac godinama bio ludo zaljubljen, javnost do pre nekoliko dana nije imala odgovor, najviše zbog toga što je popularni dramski umetnik svoju intimu vešto skrivao. Međutim, nedavno sasvim slučajno publika je došla do ovog podatka a za sve je krvi ni manje ni više nego Slavkov kolega Ivan Jevtović. U emisiji kod Vesne Dedić “Balkanskom ulicom” on se prisetio detinjstva i momenta kada je odlučio da pobegne od kuće. Istoga dana upoznao je Štimca, a on ga je nešto kasnije predstavio svojoj devojci.

“Prvi put sam od kuće pobegao sa šest godina posle svađe sa bratom. Jednom ću sigurno da snimim film o tome. Sa Novog Beograda sam peške stigao na drugi kraj grada, do Kalenić pijace, gde su stanovali baba i deda, taj deo mi je bio poznat. A onda sam krenuo nazad, ali nisam želeo da se vratim kući, već da život nastavim samostalno. Na Terazijama sam sreo Slavka Štimca, koji je primetio da lutam, pomislio je da sam još jedan mali “ganci” i pitao me je da li hoću da idem sa njim nešto da pojedemo. Budući da mi je bio idol pristao sam na to. Pre nego što smo seli u taksi napomenuo mi je da ćemo samo nakratko da svratimo kod njega i njegove devojke. Pokucao je na vrata, otvorilo je strašilo, tačnije neka žena sa raščupanom kosom preko lica…” Ostatak čitajte ovde.

Preporučeno