Mnogim ličnostima u cilju je da ostvare holivudski san, a svi znaju šta to znači, dobiti nevjerovatnu slavu, steći veliko bogatstvo, a onda živjeti i uživati, ali ono što je realno jeste da je to jako teško ostvariti, jer konkurencija je velika i zaista morate imati taj neki faktor u sebi, mnogo se truditi i isticati se da budete zapađženi, ali ni tada opet ništa nije zagarantovano kako mnogi misle da ustvari jeste.

Mnogo puta do sada smo imali priliku da čujemo kako se neko od holivudskih zvijezda odao raznim porocima koji su ih na kraju koštali života, a vidimo i to da se mnogi od njoh podvrgavaju raznim plastičnim operacijama i tako bukvalno izmjene lični opis. Mi ćemo u nastavku da se bavimo sa dvije sestre bliznakinje koje spadaju inače u najbogatije ličnosti na svijetu, a u svijet glume ušle su kada im je bilo samo petnaest godina. Naime, riječ je o dječijim glumicama i zvijezdama Ashley i Mary-Kate Olsen koje su danas multimilionerke i čije bogatstvo se procjenjuje na nekoliko hiljada miliona dolara i to sve od glume i produkcije, budući da već dugi niz godina imaju svoju produkcijsku kuću za sve od filmova do video igara.

U firmi “Dualstar Entertainment”, koja postoji preko 30 godina sestre Olsen su glavne, i one tu imaju veliki profit, a uspjele su da od svega naprave veliku imperiju. Čak su se oprobale i u svijetu mode, pa su svojevremeno izbacile boho pa čaki beskućnike stilove. Iako su popularne i poprilično imućne, ove dvije sestre se godinama već skrivaju od kamera i medija i ne mogu baš da ih podnesu, s obzirom da su pred kamerama još otkako su imale samo šest mjeseci. Ostatak teksta pročitajte ovde.

Preporučeno