Uskoro će se napuniti pune dvije godine kako je nesretnim slučajem život izgubio veliki pjevač narodne muzike Šaban Šaulić. To je opet bilo kao i u slučaju Džeja i Bore Drljače i Sinana Sakića u nedjelju 14 februara 2019 godine, Nije imao strpljenja da čeka avion iz Njemačke, nego je sjeo sa svojim klavijaturistom i kumom u auto, i to je bio njegov kobni potez.

Izašli su na auto put a u njih se zakucao jedan nijemac sa turskim državljanstvom, i bukvalno je smrvi opola auta. ,Šaban i njegov muzičar su poginuli na licu mjesta, dok je njegov kum zadobi oteške tjelesne povrede, te je iduća 2 mjeseca proveo u bolnici. Sve se znalo u vezi velikog Šabana Šaulića, svaki detalj iz njegovog privatnog života, ali su neke stvari isplivale tek nakon što je i poginuo. 

Tako je i njegov intimni život došao na rasprodaju, a javila se i njegova ljubavnica kojoj je mogao biti otac, Ivona Negovanović Cuca, koja i dan danas tvrdi da oni imaju zajedničkog sina. Iz tog razloga joj je prijetila i Goca Šaulić, pa čak i smrću. Dolazili su joj nekakve grdosije na vrata i prijetile likvidacijom. Na kraju se ispostavilo da su njih dvoje posljednjih 15 godina Šabanovog života bili u intimnoj vezi.

Pomagao joj je oko pjevačke karijere, a na kraju se to pretvorilo u jednu veliku romansu. Koliko su bili prisni, pogledajte u nastavku. 

Preporučeno