Najmoćniji čovjek na srpskoj estradi, a možda i šire je vjerojatno Saša Popović koji je do skora bio vlasnik Grand produkcije, ali je zajedno sa Brenom prodao svoj udio strancima i po pisanju medija uzeo za to na desetine miliona eura. on i dalje ostaje na mjestu direktora Granda, ali više nema vlasničku većinu. Zna se da je Saša u braku sa bivšom pjevačicom, Suzanom, koja je sada po zanimanju domaćica, mada realno, pored svih pomoćnica, ne zna se koji je njen posao u domaćinstvu.

Poznato je da Suzana ima sina iz prvoga braka, te da ona i Saša zajedno imaju kćerku, ali da Saša i Suzaninog sina tertira kao svoga. Poznato je da njihova djeca baš i ne vole da se pojavljuju pred kamerama, i u javnosti, pa se stoga i veoma malo zna o njima. Suzanin sin se zove Daniel, i on već ima 30 godina, dok njihova kćerka Aleksandra ima 18 godina. Tu i tamo na društvenim mrežama se može vidjeti pokoja njihova zajednička, porodična fotografija, a li ono što se zna o Aleksandri je da je ona trenutno student i da studira u skupoj i elitnoj privatnoj, umjetničkoj školi ”Artmedia”, te da ima namjeru da jednoga dana naslijedi svoga oca u poslovanju

Naravno da je i Saša imao velikog uticaja u Aleksandrinom odabiru škole, a Saši nije ni problem tako nešto priuštiti svojoj mezimici. Ipak, kada je sama Aleksandra u pitanju, mnogi je smatraju ljepoticom i smatraju da je dosta povukla na majku, mada ima i mnogo onih koji smatraju da je u licu ista otac, što baš, realno i nije neki kompliment za ovu djevojku, jer joj otac nije baš nikakav ljepotan.