Smrt je jeziva stvar ali je dio života i svakako da će svi od nas to jednog dana i da dožive. Ipak, kada umrete, svi imaju pretpostavku šta se desi, vernici veruju da dolazi život posle smrti, dok oni manje koji veruju u sve to, misle da se sve završava sa ovim svetom.

Ipak postoje praznoverni ljudi koji veruju u duhove, uskrsnuća i slične stvari, veruju da mrtve duše nakon smrti, i dalje lutaju te dolaze ssvojim bližnjima u san ili kuću, ili čak dušmanima da im pokažu njihovog boga. Naravno, u većini takvih slučajeva se ispostavi da su ti koji vide duhove, ili mentalno bolesni ili su uzimali neke supstance.

Danas ćemo s vama podeliti priču 72-godišnje gospođe po imenu Vera iz sela pokraj Mitrovice koja je nedavno sahranila voljenog muža po imenu Živko. Ona je zhtevala da se sahrani sa svojim mobitelom, za kojeg je Živko bio i više nego vezan. Međutim, samo par dana nakon sahrane, njoj se počela dešavati jako čudna sstvar.

Naime, konstantno je zove upravo Živkov broj iako je čovek mrtav već neko vreme. Jednom prilikom kaže da se odlučila javiti i da je samo čula Živkov glas kako izgovara “Veraaaa”. Toliko se prepala da se nikad više nije javila iako je broj, kako ona tvrdi, i dalje zove. Veruje se da je neko uzeo mobitel iz kovčega i da je zeza, dok imamo i opciju da joj se Živko upravo javlja. Sve je moguće u današnje vreme. Šta vi mislite? Pišite nam u komentarima vaša mišljenja…

Preporučeno