VRLO DOBRO SE ZNA DA ŽENE DANAŠNJIH FUDBALERA ŽIVE NA JAKO VISOKOJ NOZI, I DA NE MARE ZA PROBLEME KOJE PRITIŠĆU OBIČNE ŽENE. TO SE POSEBNO ODNOSI NA ŽENE STRANIH FUDBALERA KOJI ZARAĐUJU I PO PAR STOTINA HIČLJADA EURA NA SEDMIČNOM NIVOU. NIŠTA LOŠIJE NE ŽIVE NI SUPRUGE OD FUDBALERA SA DOMAĆIH PROSTORA, JER ONI NAJVEĆI KLUBOVI SA BALKANA ZARAĐUJU ITEKAKO MASNE CIFRE, ZA OBIČNOG SMRTNIKA. 

Bosanski fudbaler Izet Hajrović koji ima 29 godina. živi sa svojom suprugom Lejlom u centru Zagreba. On je trenutno član Hrvatskog prvoligaša Dinama iz Zagreba. Njih dvoje su već proglašeni Bekam par na Instagramu, koji imaju stvarno puno pratitelja. Možda malo kičast ukus za njih dvoje, ali se primjeti da jednostavno obožavaju najbolje svjetske marke.

Fudbaler Dinama i njegova supruga daju jako velike sume na brendiranu odjeću, ali doniraju i u humanitarne svrhe, što je svakako pohvalna činjenica. U intervjuu za hrvatsko izdanje magazina “Gloria” par koji važi za bosansku verziju Bekamovih otkrio je sve moguće detalje iz svog zajedničkog života, što je svakako obradovalo sve čitatelje.

Jako dobro se osjećam u dizajnerskoj odjeći, ali i majicama od samo par eura. Bilo bi dosadno kada bismo se svi oblačili isto i na isti način. Imam specifičan modni ukus, šta ču takav sam, kakav sam. Čak i odjećom želim da poručim “tako je kako je” izjavio je Izet Hajrović.

Sa druge strane, njegova supruga Lejla već godinama, izjavljuje, da kupuje kreacije modnih kuća Luj Viton i Erme i počesto odlazi na njihove modne revije. Par zajedno ide u redovan šoping jer im se sviđaju baš identične stvari, a najviše Fendi , Guči iVersačei. Međutim, ako im se nešto svidi u običnom trgovačkom centru, potrošiće svoj novac i tamo.