U nastavku današnjeg članka malo ćemo da govorimo o verovatno najukusnijem predstavniku od povrća, a to je svakako paradajz, koji je izuzetan kao salata, ali isto tako se može spremati na jako puno načina. Idealna letnja namirnica, koja se sviđa skoro svakome, i jednostavno je neizostavan dodatak svake moguće kuhinje. 

Mnogo ljudi se u poslednje vreme bavi uzgojem paradajza, i jako je lagano da se uzgoji, a kako je u poslednjih godinu dana krenula pandemija korona virusa, mnoge su osobe krenule sa uzgojem ovog povrća baš na svome balkonu. Videli su da je to itekako lak proces, i da su plodovi jako ukusni,m a najvažnije od svega da su 100% prirodni i zdravi po jednu osobu. 

Međutim, u povrltrarstvu uvek imamo i neke trikove kako da vaš paradajz bude još veći, crveniji i ukusniji. Danas vaam donosimo kako da vaš paradajz bude najbolji u celom komšiluku. Uzmite soda bikarbonu i pospite po samom paradajzu kao i po korenu,a on će da smanji kiselost samog paradajza, tako da ćete imati jako ukusan i gotovo sladak paradajz. 

Kada ga sadite, nekaa to bude najmanje 30 centi duboko, jer neke životinje ga mogu iskopati. Također možete da samelejete i 2 aspirina i staviti ga u vodu u kojoj zalevate paradajz, jer će on podići nivo magnezija u samom paradajzu. 

Preporučeno