I ovog vikenda za vas imamo jednu veoma zanimljivu ali isto tako i neobičnu priču, koju baš i nemamo priliku da čujemo tako često, a naša tema bit će jedna žena koja je iz Njujorka i koja se zove Debora Stivens. Ona je inače samohrana majka, koja je uradila jednu velikodušnu stvar, a vjerujemo da je malo onih koji bi uradili isto što i ona. Naime, ona je svojoj šefici poklonila bubreg, kako ona ne bi čekala dugo na transplataciju, a nakon njenog velikodušnog čina, vijest da je ona dobila otkaz šokirala je sve.

Debora je tada imala 47 godina, i kako smo već naveli ona je samohrana majka koja je svojoj šefici donirala bubreg, a nakon toga dobila je otkaz dok se oporavljala. One su se inače upoznale dok su radile u kompaniji “Atlantic Automotive Group”, koja se bavi prodajom automobila u Njujorku, gdje je ona već dvije godine tadila u toj firmi koju je napustila u junu 2010.godine, kada je otišla na Floridu da živi.

Međutim, tamo se nije baš dugo zadržala i vatila se na Long Ajland te je svoju šeficu pitala da li može da se vrati na posao, što se i desilo, a onda dva mjeseca kasnije desila se transplatacija bubrega. Nakon operacije, Stivensonova je imala komplikacije jer su joj nožni nervi oštećeni, pa je mjesec dana bila na bolovanju, a onda se dešava nešto što niko nije mogao ni da sluti, a šefica je zbog toga počela loše da se ponaša prema njoj. Ostatak teksta pročitajte ovde.