SANDRA AFRIKA TRESE CIJEU BALKANSKU MUZIČKU SCENU, NE TOLIKO SA KVALITETNIM PJESMAMA KOLIKO SA SVOJIM FENOMENALNIM IZGLEDOM. NJEN INSTAGRAM PROFIL JE PRETRPAN SA RAZNIM KOMENTARMA MNOHIH MUŠKARACA KOJIMA JE UPRAVO ONA VELIKI SAN. PROVOKATIVNE FOTKE OD SANDRE AFRIKE, IH NAPROSTO IZLUĐUJU.

Ono što je odjeknulo cijelom scenom jeste info, da je Sandra zatrudnila sa fudbalerom Vladimirom Volkovim, ali budući da par još uvijek nije nikako spreman da se ostvari u roditeljstvu, pjevačica se povjerila svojim bliskim prijateljima da će najvjerovatnije otići na kiretažu.

„Sandra ne može da vjeruje da je zatrudnila, nema šanse. Ona je totalno van sebe. Ispričala je prijateljima da joj je zaista i jako čudno da je ostala trudna jer su se ona i Vladimir pazili, svo ovo vrijeme kako su zajedno. Uradila je više raznih testova kako bi bila potpuno i apsolutno sigurna, a nakon što je i nalaz krvi bio pozitivan, Sandra je shvatila da se našla u najozbiljnijoj situaciji u životu.

Budući da se jako često svađaju i raskidaju, Sandra i Vlada zaista nisu imali u planu da postanu roditelji, zbog čega su upali u veliki problem, i životni ćorsokak. Ne znaju šta da rade i kako da postupe, totqalno nova situacija u njihovim životima“, navodi izvor blizak paru i javno ističe da je pjevačica sve bliže ideji da prekine trudnoću.

Sandra ima jako puno projekata u bliskoj budućnosti, dodajmo tome da joj je Vladimira preko glave, i da je ne očekuje baš blistava budućnost sa njim, ona je sve bliža odluci da prekine trudnoću.