SANDRA AFRIKA SE PROSLAVILA PRIJE JEDNE DECENIJE NA CIJELOM BALKANU SA PAR DOBRIH PJESAMA, DA BI POSLIJE TOGA CIJELI FOKUS BACILA NA IZGLED SVOGA TIJELA , KOJE JE DANAS GOTOVO U SAVRŠENIM PROPORCIJAMA. SAN JE SVAKOGA MUŠKARCA, A NJEN INSTAGRAM INBOKS JE FAKTIČKI PRETRPAN SA RAZNIM PONUDAMA IZ CIJELIH DIJELOVA SVIJETA.

sandra-830x0Sandra Afrika je u posljednjem intervjuu koji je dala ovih dana za srbijanski portal Glosi odgovarala na brojna škakljiva li i veoma egzotična pitanja, a jedno od njih se konketno i odnosilo i na to šta bi željela da promijeni na svom tijelu.

„Radila sam samo grudi, mislim da sam samo fokus bacila na to. Šta bih još promijenila? Hmmmm, moglo bi tu još štošta uraditi, pa, ne znam, generalno ima još vremena, razmislit ću oš. Mislim da bih mogla malo doraditi nos, on mi se bš ne sviđa, no, vidjet ćemo“,  priznala je atraktivna pjevačica za magazin Glosi.sandra-afrika-foto-rajkooo-1000x0

Skuter na vodi – odgovorila je bez ustezanja Sandra na pitanje o najneobičnijem mjestu na kom je vodila ljubav.

Kada su je upitali, koje je najčudnije mjesto na kojem je vodila ljubav, bez ustezanja je odgovorila:“Na skuteru na vodi“. A jedan od odgovora koji je izazvao najviše zanimljivih komentara na društvenim mrežama svakako je onaj na pitanje: “Sa kojim holivudskim glumcem bi najjradije da se zaglaviš u liftu?”.

“Glumac? Pa, dobro, nije baš da je neki glumac, bavi se i glumom. Bred Pit“ izjavila je Sandra. Evo kako je Sandra Afrika izgledala dok je bila plesačica pjevaču Miletu Kitiću, ni trenutak ne liči na sebe od danas.

ya1k9llahr0cdovl29jzg4uzxuvaw1hz2vzl3b1bhnjbxmvwmpjn01eqv8vzge1odvkzmy3yjm1ngixnta4ngm2m2vkmtdlzjizywmuanbnkzmczqlkaieaaq