Naša današnja tema bit će pjevačica Sandra Rešić, koja je domaćoj javnosti poznata i po njenom učešću u rijalitiju Zadruga, u kojem se i sada nalazi. Naime, kćerka pokojnog pjevača Nine Rešića u jednom periodu svog života imala je previše kilograma, i tada uopšte nije ličila na sebe, ali ona je to na svu sreću na kraju uspjela da riješi. Sandra je uz pomć autofagije uspjela da skine nevjerovatnih 50 kilograma.

Kako smo već napisali, iako ona sada izgleda savršeno, nekada to i nije bilo tako, a prije sedam godina ona je imala čak 92 kilograma, i uspjela je da skine fantastičnih 44 kilograma. Ono što je zanimljivo jeste da ona ni u Zadruzi ne prekida dijetu, a spomenula je da tamo koristi autofagiju, uz pomoć koje je smršala još 5 kilograma, a ona inače jede samo šest sati dnevno, dok ostalih 18 gladuje. Tako je ona na samom početku rekla sljedeće:

“Kad sam počela sa autofagijom, bilo mi je teško. Čak i tih šest sati tokom kojih sam jela unosila sam vrlo malo hrane. Zbog toga sam padala u nesvest! Po ceo dan mi je bilo loše, ali mi se s vremenom organizam navikne – kao na to da malo jedem”,a onda je nastavila pa je rekla i ovo: “Ma rijaliti je najbolja dijeta! Nema mnogo hrane, sve se svodi na salate, musli i pirinač. Ponekad dobijemo malo mesa. Kad mi se jede slatko, uzmem jabuku! Znam da to nije slatko, ali šta da radim. Sigurna sam da i stres u rijalitiju utiče na to da lakše gubim kilograme. Ko želi vitku liniju, neka dođe jedan dan u “Zadrugu”. Ostatak teksta pročitajte ovde.