Kćerka pokojnog pjevača Nine Rešića, domaćoj javnosti itekako je poznata i to prvenstveno kao pjevačica jer odlučila je da krene očevim stopama kada je muzika u pitanju, i za sada njoj ide odlično, a jučer ona je premiejrno pustila svoju novu pjesmu “Prerano”, koja je već pokupla simpatije svih koji su je čuli. Pored muzike, imali smo priliku da je gledamo u okviru rijalitija Zadruga, gdje se ona istakla i privukla pažnju javnosti.

Njeno učešće do izražaja je došlo u prošloj sezoni kada je ona kao pravi prijatelj bila uz Dejana Dragojevića koji je prolazio kroz jako teške trenutke nakon što ga je njegova supruga Dalila javno prevarila, ali je njihovo prijateljstvo kratko trajalo. Zanimljivo je to da je ona bila u vezi sa Miroslavom Ilićem, koji je sada odlučio da progovorio i njihovoj vezi, i da iznese neke detalje koji javnosti nisu bili poznati, a između ostalog, on je rekao da mu ona duguje 30 hiljada eura, koje je ona od njega pozajmila kako bi snimila pjesmu, pa je tako on rekao:

“Nakon “Zvezda Granda”, gde se Sandra takmičila od nje se očekivalo da uradi pesmu što pre da bi se zavrtela. Naravno, to sve košta mnogo, ona mi je rekla pošto nema na koji drugi način da dođe do novca, da će uzeti od kamataša. Ja se, naravno, nisam s tim složio. Ja sam bio njen dečko tada, imali smo ozbiljnu vezu, rekao sam joj da nam nisu potrebni još kamataši na vratu i predložio sam joj sledeće. Imao sam ušteđevinu za neku svoju pesmu, rekao sam joj da ću joj dati, a ona je meni rekla da će mi vratiti čim izađe iz “Zadruge 4”. Niko za to nije znao, čak ni njena majka”, rekao je on. Ostatak teksta pročitajte ovde.

Preporučeno