Svi koji prate folk estradu na ovim prostorima, posebno u Srbiji, znaju da su Zvezde Granda već godinama najpopularniji muzički talent šou koji svake godine iznjedri na desetine novih mladih i talentovanih pjevača, a mnogi od njih su tokom svih ovih godina kako ovaj šou postoji, napravili veoma dobre karijere na kojima im mnogi i zavide, kao što su Rada Manojlović, Darko Lazić, Aleksandra Prijović, Milan Stanković, Amar Jašarspahić Gile i drugi.

I ova sezona je možda i zanimljivija nego li sve one prije nje , a da to bude tako prije svega su zaslužni takmičari, ali i članovi žirija i mentori koji rade na tome da takmičenje bude veoma napeto i neizvjesno, ali isto tako i svako malo rade na tome da se na sceni desi neki skandal, svađa, prepirka koje svakako još više podižu i rejting i gledanost emisije.

Oni koji isto tako imaju veliki uticaj na gledanost Zvezda Granda su svakako i voditelji, a n nekako je posebno svima draga Sanja Kužet koju mnogi smatraju za najzgodniju i najljepšu voditeljicu na televiziji, barem kada je Srbija u pitanju. Da je to zaista tako Sanja je pokazala i sa svojim zadnjim stajlingom u zadnjoj emitovanoj emisiji Zvezda Garnda, u kojem se pojavila u nikada izazovnijem izdanju.

Naime, Sanja se u emisiji pojavila u haljini na jedno rame, koja je sa strane bila skroz providna, i u kojoj se svo vrijeme veoma oprezno kretala da joj se ne bi desio neki peh. Otvorenim bokom Sanja je odavala utisak da na sebi uopšte nema donji veš, zbog čega nema ko nije ostao otvorenih usta kada se Sanja pojavila u ovome izdanju, a mora se priznati da je Sanja u ovoj haljini baš izgledala savršeno i da je haljina savršeno istakla njenu liniju.

 

.