Sanja Kužet je poznata televizijska ličnost, poznata po svojoj zadivljujućoj ljepoti i zadivljujućoj prisutnosti na ekranu. Prvo se proslavila kao voditeljka vremenske prognoze u Jutarnjem programu, a kasnije je postala deo Zvezde Granda, što ju je dovelo do vrhova televizijskog novinarstva. Sanja je takođe posvećena majka, koja je nedavno sa suprugom Nemanjom Živojinovićem rodila drugo dete, sina Strahinju.

Iz prethodnog braka ima i sina Andriju. Sanja je otvoreno govorila o svojoj borbi sa debljanjem tokom trudnoće, otkrivajući da je dobila nevjerovatnih 18 kilograma. Međutim, uspjela je skinuti višak kilograma u roku od šest mjeseci. Sanja to pripisuje svojoj visini, za koju kaže da njenom tijelu lakše raspoređuje težinu.Sanja Kužet, poznata TV ličnost, usvojila je zdrav način života izbacivši hljeb i smanjivši unos ugljikohidrata. Ona razumije negativne efekte ugljikohidrata na tijelo i poduzela je korake da ih izbjegne, kao što je izbacivanje svog omiljenog toplog peciva. Sanjin fit i zdrav izgled rezultat je njene posvećenosti održavanju svoje figure pravilnom ishranom i redovnom fizičkom aktivnošću.

Ona smatra da je uravnotežena ishrana koja se sastoji od svežeg voća, povrća, integralnih žitarica, zdravih proteina i masti ključna za očuvanje energije, vitalnosti i ravnoteže u životu. Sanja takođe pridaje veliki značaj uključivanju različitih vrsta vežbi u svoju rutinu, kao što su joga, pilates i kardiovaskularne aktivnosti, kako bi održala snagu, fleksibilnost i izdržljivost. Za Sanju, fizička spremnost nije samo tijelo, već i um, jer prepoznaje važnost postizanja ravnoteže između tijela i uma za cjelokupno dobrobit.

Preporučeno