Sanja Marinković je jako popularna srpska TV voditeljka, koja je stekla svoju jako veliku publiku sa jako gledanom emisijom “In magazin”, koja se gleda u cijeloj regiji, ali i svijetu, jer se preko interneta danas može apsolutno sve ispratiti. Jovana Joksimović je na primjer puno više medijski ispraćena od nje, ali je ona po nama kvalitet kao i ona sama, ali nije toliki medijski hajp oko nje. 

Međutim, koliko god bila dobra voditeljica, ona i nema toliko sreće u ljubavi. Svi su se zapitali zašto je nema na TV ekranima u posljednja 2 mjeseca, i sada je napokon otkriven i razlog. Nakon punih 10 godina braka sa svojim bračnim partnerom, ona se odlučila razveasti, iako imaju sina od 7 godina. Kada se pojavila na TV ekranima, bila je prava kost i koža, i rekla je da je krenula na dijete i da je počela sa teretanom. 

Nama se učinilo da su u pitanju ipak problemi koji su uzrokovani sa razvodom, za kojeg je rekla da su im se putevi jednostavno razišli i to je to. Sada je opet prošlo određeno vrijeme i Sanja Marinković je napokon odlučila da ode na jedan manji zasluženi odmor. Ona je tako zadnje dane odlučila da provede u Dubaiju, a tamo je bila sa sojim kolegom Zekom, koji je nekada davno vodio Milijunaša na BK TV-u, 

On je tamo otišao sa porodicom gdje se skrasio, a baci se produkcijom, te ima i jedan bend sa kojim nastupa, a sanja je bila njegov gost i jako se dobro provela na njemu. 

Preporučeno