Prvi čovjek muzičke „Grand“ imperije Saša Popović 1998. godine oženio se sa koleginicom Suzanom Jovanović, te je sa njom dobio kćerku Aleksandru, a prihvatio je i Suzaninog sina iz prvoga braka kao da je njegov, te je često izjavljivao kako mu je žao što mu on nije otac. Suzana nerado govori o svome prvom mužu za kojeg se udala kada je imala samo 18 godina: ” Danijel je odrastao uz Sašu. Otac je onaj koji brine o vama, bez obzira na to da li je biološki ili ne. Sve što zna o životu naučio je od njega. Sale ga je školovao i othranio, i u svakoj prilici ističe da je Danijel više nego njegov sin” ‒ izjavila je jednom prilikom pjevačica

Ipak, ono što je zanimljivo je da je Saša uhvaćen kako ljubi drugu pjevačicu. Sve se desilo u Zvezdama Granda gdje članovi žirija često sa svojim šalama i svađama podižu atmosferu u takmičenju, a ovu novu situaciju će malo ko da zaboravi, jer prvi puta pred kamerama Saša Popović je javno priznao ljubav koju gaji prema Mariji Šerifović, te je tako i pao poljubac njih dvoje, pred svima. Ceca je primijetila kako Marija i Saša stalno nešto šapuću jedno drugome, a Popović nije krio da se sa Marijom odlično slaže, pa ju je i poljubio, prvo u obraz, a onda i u usta:

”Doći, Maro moja… Jeste li vi ljubomorni?”– Nakon toga je pala i svađa između Marije i Cece oko jednog kandidata, za kojeg je Marija tvrdila da niej stariji kandidat, na šta joj je Ceca rekla: ”Što si suosjećajna, tako nježna, suptilna, divna… Ne deri se bre!” – vikala je Ceca, dok je Marija nastavljala da priča svoju priču.

 

Preporučeno