U nastavku današnjeg članka jedna jako zanimljiva priča koja će vas definitivno ostaviti bez teksta, a koju ste samo mogli da vidite i čitate na nekom stranom filmu. Verujemo da ste svi gledali film sa Ričardom Girom, kada on sa verenicom u Las Vegasu zapadne u velike finansijske probleme, i kada se odluče da prihvate ponudu jednog bogataša. 

On im je obećao isplatu milion dolara, a da on zauzvrat sa njom provede jednu noć. To im se itekako osladilo, međutim, pare koje su brzo došle unele su razdor u njihov život, tako da im je sve na kraju itekako priselo. Sada imamo ovakvu situaciju također sa jednim saudisjkim princom, koji jednostavno ne zna šta će od silnih para. 

Njemu je tako za oko zapela popularna influenserka Kim Kardašijan, i on joj je javno poručio da bi želeo sa njom da provede celu noć, a ona bi za uzvrat dobila milion dolara. On bi po nju poslao i avion, a njen suprug Keni Vest, popularni reper bi to morao sve da proguta. Pošto su njih dvoje zapali u velike fnansijske probleme, onda i ne čudi ako pristanu na ovu poruku. 

Ovaj milijarder je ušao i u svet fudbala, jer je nedavno postao većinski vlasnik engleskog kluba Njukastl. Šta vi mislite, da li je Kim Kardašijan pristala na ovu nemoralnu ponudu?

Preporučeno