Vjerujemo da svi volite pogledati neke slike i video klipove sa najvećih srpskih svadbi. U posljednjihu 10 godina je svakako ona od Veljka i Bogdane Ražnatović, koja je privukla stvarno veliku pažnju svih domaćih medija. Koliko je ona zapravo bila zanimljiva medijima, pokazuje i podatak da je jedna američka televizija došla da snimi cijelu ovu svadbu i da od nje napravi jedan dokumentarac.

Svaka žena na svijetu od svojih najmlađih dana jednostavno sanja dan kada će da obuče vjnčanicu i kada će se udati i roditi svoje prvo dijete. Jako je puno primjera žena koje jednostavno pretjeraju sa svadbom. Ili bude puno kiča, ili jednostavno bude muzika u nekom negativnom kontekstu, ili se cijela priča završi na jako tužan način.

Srđan Mrvaljević poznati crnogorski džudista koji je tada imao 36 godina, imao je svadbu iz snova sa svojom izabranicom Tamarom, a sve se desilo prije tačno dvije godine na današnji dan. Svi su tada pričali o ovoj svadbi koja je postala viralna. Ta svadba uopšte ne bi bila toliko ispraćena, da u medijima nije došlo do informacije, da je Tamara sva plastična od glave do pete. 

Međutim, kada se pogledaju snimci sa ove svadbe, nije daleko od istine što su pisali mediji tih dana. Pogledajte i sami pa prosudite da li smo u pravu..

Preporučeno