Marija Savić i Aleksandar Srećković Kubura u braku su bili više od 20 godina i kao krunu ljubavi dobili dva sina a prvi jasan dokaz da u njihovom odnosu ne cvetaju ruže bio je kada je glumac uslikan kako u javnosti razmenjuje nežnosti sa mladom producentkinjom. Radi se o Petri Radivojević sa kojom je Kubura u tom trenutku radio na jednom zajedničkom projektu i sa kojom je navondo bio čak tri meseca u tajnoj vezi.

Fitnes instruktor je o suprugovoj prevari saznaa iz medija nakon što su se u javnosti pojavile fotografije na kojima se Kubura ljubi sa Petrom i provodi popodne na zemunskom keju, nakon tog skandala, sada bivši supružnici, nisu se oglašavali, a onda su se nekoliko meseci kasnije pojavili zajedno na premijeri jednog filma i nastavili da žive zajedno odlučivši da svom braku pruže još jednu šansu. Ipak, nakon šest godina ponovo je došlo do bračne krize, pa je par konačno rešio da stavi tačku na brak i da svako od njih krene svojim putem, a sada već bivša supruga Aleksandra Srećkovića Kubure mužu je tada vratila milo za drago.

Naime, Marija Savić uslikana je u društvu nepoznaog muškarca sa kojim je u jednom od restorana razmenjivala nežnosti, a o svojoj prevari pre nekoliko godina za medije je izjavila sledeće: “Poslužila sam se trikom od pre nekoliko godina kada je Kubura na sličan način uživao u jednom kafiću. Samo sam prepisala scenario, iako u školi to nikada nisam radila. Ne vidim u tome ništa strašno, tada nisam pričala o problemima koje sam imala, tako da neću ni sada o ovome”- rekla je Marija svojevremeno. Ostatak čitajte ovde. 

Preporučeno