Da li vi kojim slučajem volite svoga šefa? Vjerujemo da je malo takvih na Balkanu koji gaje takve osjećaje prema svojim šefovima, mada mi za vas u ovome tekstu imamo za vas jednu veoma zanimljivu situaciju koja se desila negdje, a glavni akteri su šef i njegova sekretarica. Da li vam je nekada palo na pamet, kada vas šef razljuti, da mu možda pljunete u kafu ili da mu se nagovorite za sve ono loše što vam je napravio. Mnogo je onih koji su dovedeni u situacije da naprave nešto tako grozno, mnogi od njih nikada ne budu otkriveni u svojim podvalama, ali neki i budu otkriveni i onda snose posljedice svojih dijela.

Kafa je najčešće najidealniji način da se podvali šefu kojeg baš i ne volite i ne poštujete, ali mnogi su i naivni u nekim svojim podvalama, pa dosta često zaborave da su neke prostorije pod nadzorom, ili nekada i ne znaju da je šef u neke prostorije stavio kamere, tako da zna šta mu radnici rade kada on nije u blizini, a to onda dovodi do mnogih neprijatnih situacija. Ovoj radnici, čiji i video imamo, se njen šef nešto veoma gadno zamjerio, pa je ona odlučila da mu začini kafu na jedan poseban način.

Šefe je očito tražio da mu napravi kafu sa mlijekom, ali njoj nije bilo mrsko da šefu napravi što bolju kafu, pa je šefu sipala mlijeko direktno iz svojih grudi. Naravno, smetnula je sa uma da neko u tom trenutku sve to snima, a možda i nije znala da je kamera postavljena u čajnu kuhinju, tako da je na kraju sve izašlo na vidjelo, a ne vjerujemo da se ova žena izvukla samo sa opomenom, već smo sigurni da je veoma brzo ostala bez posla, a od tada šef vjerojatno pravi kafu sam sebi.