Severina Vučković je jedna jako nemirna pevačica, koja je definitivno obeležila poslednjih 20 godina koliko postoji na Balkanskoj estradi. Ona je žena koja je ušla u anale šou biznisa, kao prva žena koja je na osnovu svog po rno ssnimka, izgradila celu svojuu karijeru. Taj viideo njenog se ksa sa jahte, pregledao je milionski auditorij, a danas kada se kaže Severina, odmah svi pomisle na to, a ne na njene pesme. 

Ona je imala pravu kalvariju od privatnog života, jer je iza sebe imala već sada 2 propala braka, a prvi suprug Milan joj je definitivno zagorčao ceo život, jer joj je odduzeo sina. A ona je opet sve uprskala jer je jedan vikend bukvalnno odvela sina sa sobom u Split, a nije se nikada javila suprugu, koji je na kraju morao da obavesti i samu policiju, a sud je oduzeo sva moguća prava Severini kao majci. 

Tek je pre par nedelja opet dobila starateljstvo nad svojim sinom, i sada opet može lakše da diše. Ona jednostavno ne miruje, jer je, odmah nakon razvoda sa Igorem Kojićem , opet uplovila u novu ljubavnu avanturu. Na sve to, ima i jako lepe vesti, jer joj se sestrina ćerka porodila, tako da je ona postala već sada baka, a to je odmah podelila na svome Instagram profilu. Vaša mišljenja o Severini kao baki?

 

Preporučeno