Popularna pjevačica Dara Bubamara , se sa svojim suprugom Milanom Kesićem razvela prije nekoliko godina. Naime , njih dvoje su ipak ostali u bliskim pijateljskim odnosima , budući da im je njihov sin na prvom mjestu . Kada su se roditelji razveli Konstantin je bio dijete pa samim tim nije doživio nikakve negativne posljedice zbog razvoda ili neživota sa oba roditelja.

 

 

Naime , Kosta je više vremena provodio sa majkom Darom , nego sa ocem . Iako izgledom više sliči na oca kada je riječ o njegovim atributima, osobnosti i manirima , on je savršena kopija svoje majke Dare. Kosta sada ulazi u tinejdžerske godine i počeo je otkrivati više o sebi na društvenim mrežama . Na temelju toga je itekako vidljivo da poprima manire svoje majke . Pjevačica je uvijek otvoreno govorila o svom obožavanju vrhunskih automobila.

 

 

Čak se Dara povremeno suočava sa kritikama zbog svoje sklonosti rebrzoj vožnji . Uprkos tome Dara ko Dara ne zazire od negativnih komentara i ne pripisuje krivlju . Sada je očito da njen sin dijeli istu jubav prema automobilima i luksuznom načinu života . Naime , na temelju Kostiog posljednjeg ažuriranja na njegovom profilu na Instagramu , čini se da on i njegova majka imaju slične strasti . Ovaj zaključak se može izvući zbog činjenice da je Kosta postavio sliku Darinog bijelg mercedesa . Iako nema dovoljno godina , pa zbog toga sin Dare Bubamare ne smije upravljati vozilom . Do polaganja vozačkog ispita ima još nekoliko godina , a u međuvremenu će ga roditelji nastaviti vozati u jednom od svojih skupocjenih automobila. Kosta je odličan učenik , i govori tečno tri strana jezika, uspjeh mu je zagarantovan.

 

 

Preporučeno