Danas u nastavku pišemo o jednom našem najuspešnijem glumcu oduvek koji se trudi da svoju karijeru gradi isključivo talentom, čuvajući intimu, bračni život i porodicu daleko od očiju javnosti te nećemo pogrešiti ako kažemo da je supruga Nenada Jezdića Sara prava misterija za javnost, a njenu fotografiju je prosto nemoguće pronaći na internetu.

Iako su u braku više od dve i po decenije Sara se sa glumcem nikada nije pojavila ni na jednom javnom događaju, pa je izabrala da svoju privatnost sačuva od znatiželjnih medija u čemu i te kako uspeva i uživa u mirnom i povučenom životu posvećenom porodici i odgajanju dece. ” Ona ne voli da je spominjem ni po statusu koji uživa u našoj bračnoj zajednici, a kamoli ime da joj izgovorim. Ona je u ovoj priči ja, a ja sam ona. To je suština bračnog života” pojasnio je jednom prilikom Nenad odluku supruge da se ne eksponira.

Supruga od glumca u brak su stupili rano, te su se tako jako mladi ostvarili kao roditelji četvero dece, tri ćerke i sina i uprkos očevoj slavi, najmlađi Jezdići žive daleko od svetlosti refletkora, pa se njihove slike takođe nikada nisu našle u medijima. Ipak, oni koji su imali prilike da ih vide na porodičnim okupljanjima i proslavama tvrde da su Jezdići prava slika dive porodice, a da su deca divno vaspitana i najveći ponos svojih roditelja.

“Kada smo supruga i ja prvo dete stvarali, kad smo se venčali i počinjali porodični život, mi smo imali jedan tanjir i jednu viljušku. Ona viljušku, a ja tanjir. Ili obrnuto, svejedno. Poenta je da smo verovali u budućnost. Treba verovati. Ljubav ne možeš da osetiš ako ne veruješ. A bitno je da to osetiš, jer sva zadovoljstva dolaze iz ispunjenosti čoveka ljubavlju za svog bližnjeg i iz one ljubavi koju dobija od svog bližnjeg” priznao je glumac da početak bračnog života nimalo nije bio lak. Ostatak čitajte ovde. 

Preporučeno