Toma Zdravković je svakako jedan od najpoznatijih pevača svih vremena koji se ikada pojavio na ovim prostorima. Njegove pesme, kojih i nema baš puno su postale bezvremenske, a mnoge mlađe generacije nisu imale ni pojma ko je bio ovaj veliki umetnik, sve dok nije pre nekih mesec dana izašao i prvi film o liku i delu ovog velikog pevača, “Toma”.

Film je postao toliko popularan da u skoro svim kinima u celoj regiji se traži karta više za njega, jednostavno nema ko ne želi da ga pogleda. Ljudi koji su ga pogledali su definitivno oduševljeni sa viđenim, pa čak i sa time što glavni glumac uopšte ne liči na Tomu Zdravkovića, ali kao što kaže prvi čovek ovog filma Dragan Bjelogrlić, on je trenutno najbolji mladi glumac u Srbiji.

Mnogo je komentara na domaćim profilima od poznatih osoba o samom filmu, a jedan od njih je glasio:”Pa nisam toliko lud da putem interneta skidam domaće filmove, pa ko to još radi?” Ništa ne bi bilo čudno da se na ovaj komentar nije usadio i dobro poznati Laća, sin od Marine Tucaković, koji je imao šokantan komentar.

“Ma ne pada mi na pamet da gledam neki fiilm o prosečnom pevaču, koj ije na to sve bio i Udbaš. Bane Obradović pozanti menadžer, koji je ujedno zaštitnik lika i dela Tome Zdravkovića, oglasio se i rekao da ne bi komentarisao ovakve likove, nego za njih ima posebna ustanova, koja se zove bolnica i koji su kao stvoreni za lekaare. Mislite li da ovo Laća namerno radi, ili je ovo kao i neka druga njegova mišljenja, stvarno ovakvi?

Preporučeno