Ognjen Amidžić je jedan od najpoznatijih voditelja na našim prostorima. Posljednjih mjeseci je on u žiži javnsti , kao i medija , a razlog tome je njegova ljubavna veza sa kolegicom Minom Naumanović , koja u njegovoj zabavnoj emisiji AmiG Show ima svoj segment pod nazivom Pazi Mina , a u kojem ugosti poznate estradne ličnosti i postavlja im svakakva škakljiva pitanja.

 

 

Iako je veoma mlad , poznato je da Ognjen iza sebe ima dva propala braka . Kada je prije skoro godinu dana procurila vijest o njegovom razvodu od poznate manekenke Danijele Dimitrovske , svi su bili u šoku , jer su ih smatrali za jedan od najskladnijih parova na domaćoj javnoj sceni . U braku su bili deceniju , i dobili su sina Matiju , koji je nakon razvoda ostao da živi sa majkom , ali i oca posjećuje redovno. Mnogi su krivili Minu za njihov razvod , jer je procurila informacija kako Mina već godinu dana živi u Ognjenovom stanu  , iako to voditelj nikada nije potvrdio.

 

 

 

 

 

Mnogi su se pitai kako će Matija da prihvati novu ženu svoga oca . Međutim , kako je u Srbiji raspust već odavno krenuo , Ognjen j odlučio da svog sina jedinca odvede na more , a na tom putu im se pridružila i Mina . Kako se može vidjeti tu nema nikakvih problema , i Mina kao i Matija , odlično se slažu , i postai su pravi drugari . Kako je poznato i Mina je veoma mlada , pa očigledno ona razumije te tinejdžerske vragolije , dok se Matija trudi da očevu djevojku impresionira. Njih troje uživaju u porodičnom odmoru . Ognjen je objavio samo fotografiju sa aerodroma , dok sa odmora još uvijek čekamo.

 

 

Preporučeno