U današnje vrijeme, potomak Voje Brajovića i Milice Mihajlović izrastao je u jedinku pozamašnih dimenzija, čije je fotografije izuzetno teško locirati. Odlučio se za privatan život, a dosad su njegove slike bile samo u osobnoj kolekciji njegovih poznatih roditelja, koju su podijelili s redakcijom našeg izdanja. Prije otprilike deset godina u javnost su dospjele slike mladića kada je otkriveno da se bori s teškom bolešću. Srećom, uspio je prebroditi sve prepreke i sada je zdrava mlada dvadesetjednogodišnja osoba, koja uživa u svim aspektima života u kojima uživaju mladi. Možda nije glumac, ali njegova je strast sport, posebice vaterpolo. Voli čitati, a njegov ponosni otac kaže da svira gitaru u bendu “Majak”. Gorljivi je entuzijast rock and rolla, s predilekcijom prema glazbi Johnnyja Casha i Amy Winehouse.

On je strastveni zaljubljenik u rock glazbu koji ima veliko zanimanje za čitanje, ali njegov materijal za čitanje ograničen je isključivo na povijesnu literaturu. Slično Vukoti, koji posjeduje ogromno znanje o filmskoj industriji, može se prisjetiti imena i najsporednijih likova u filmovima u kojima glumi Van Damme. Relja, s druge strane, može prepričati događaje iz Prvog svjetskog rata s preciznim detaljima, uključujući mjesto i ime zapovjednika. Također je mogao opisati stanje granice kada je Moldavija pripojena određenoj zemlji. – Nemam pojma koliko će to trajati – izjavio je ranije Voja. Vrijedi napomenuti da Voja Brajović, proslavljeni glumac, ima sina Vukotu, čiji fizički izgled izaziva veliko oduševljenje žena.

Vukota Brajović, sin proslavljenog Voje Brajovića, naslijedio je sjajne gene od oca i odlučio da krene njegovim stopama i kao glumac i kao model. Dok je njegov otac uvijek bio markantan, mnogi su komentirali da ga je Vukota nadmašio izgledom. Unatoč velikoj potražnji kao model, svoj je fokus preusmjerio na filmsku industriju. Vukota je režirao i glumio u filmu “Zona sumraka”, no čini se da nije sasvim odustao od poziranja pred kamerama, o čemu svjedoče njegove svakodnevne objave na društvenim mrežama. Njegove objave izmamile su brojne komplimente obožavateljica koje su oduševljene njegovom tjelesnom tjelesnom strukturom, što mu je drago. U jednom trenutku razmišljao je o tome kako je ozloglašenost njegovog prezimena utjecala na njega i njegov identitet.

S jedne strane, nekima je intrigantno trenutno prepoznavanje njegovog prezimena. Prolaznost situacije je korisna, i sreća je da je tako. U konačnici, moramo prihvatiti i prigrliti svoje pravo ja, a čak ni obiteljske veze ne mogu nas istaknuti kao izvanredne osobe ako nedostaju naše urođene kvalitete. Ključno je ostati autentičan i ne dopustiti da nam slavno obiteljsko prezime diktira identitet, kako je svojedobno ustvrdio Vukota u intervjuu novinarima.

Preporučeno