Kako pišu mnogi mediji u Srbiji, poznati voditelj i muzičar Žika Jakšić je odlučio da napravi neke drastične poteze u svome životu, pa je tako u želji da sve ono što je za života stekao ode u prave ruke, Žika napisao testament, a to je veoma zabrinulo njegove sinove. Nakon što se razveo od Dijane Paunović, Žika je jedno vrijeme živio sam, a onda se u njegovu vilu, koju Žika ima na Bežanijskoj kosi, uselio njegov sin Andrija, a od nedavno je tu i Žikina snajka Jehoslava

Ipak, ovu veliku vilu, kao i sve što posjeduje će na slijediti njegovi sinovi, a ponosni otac je želio da sve na vrijeme naznači u svome testamentu, tako da među njegovom djecom nikada ne dođe do sukoba, a izvor veoma blizak Žiki je za medije otkrio i ovo: ”Žikin stariji sin Andrija se nedavno oženio, a potom i doselio u tatinu kuću na Bežaniji. Istina je da mu je Žika obezbijedio stan, ali on za tu nekretninu ima druge planove. Žikina kuća je prostrana, ima dovoljno mjesta za sve. I njemu je lakše da bude sa svojom djecom nego sam, pošto da se ženi neće. Odlučio je i da napiše testament, kako se sutra njegova djeca ne daj bože ne bi svađala i sve je podijelio na ravne časti”

Žikini sinovi, Andrija i Dušan su ganuti gestom svoga oca, ali su dosta i uplašeni što se njihov otac odlučio da napiše testament, jer žele da još dugo uživaju u njegovoj beskrajnoj ljubavi i u podršci.

 

 

Preporučeno