U današnje vrijeme rijaliti programi su postali svakodnevnica 90% ljudi koje možemo da vidimo na Balkanu. Lokalne domaćice su posvetili svoje živote rijaliti programima, i jedbva čekaju kada će krenuti uživo prenos zadruge i parova, ili jednostavno izbacivanje iz ovoh programa. Ono što je najžalosnije je to, da se tada potroši na stotine hiljada eura na glasanje, dok malena djeca koja su smrtno bolesna, skupljaju pare za svoje liječenje. 

Slažete li se s ovom konstatacijom? Mnogo je likova koji su se proslavili preko rijaliti programa a koji su bili totalni anonimusi dok nisu ušli u Zadugu, Parove ili neki drugi rijaliti program. Oni danas žive lagodnim životom, a kada bi vam rekli da u prosjeku neki od njih znaju zaraditi od 100 do 250.000 eura, onda vam definitivno ne bi bilo ništa jasno. 

Jedan od njih je i Miki Đuričić, obični seljak iz mjesta koje se zove Krupinovo, a koji je redovan učesnik svake zadruge, ali ne ostane baš dugo u istoj, jer uvijek napravi neki incident, pa ispadne prije vremena. U prošloj sezoni je pretukao Lepog Miću, a sada je nagazio Vladimira Tomovića. Zaslužio je momentalnu diskvalifikaciju, čak je i molio Željka Mitrovića da ga ponovo vrati, jer mu trebaju pare za malu kćerku Dunju koju ima kod kuže, ali on jednostavno nije imao milosti za njega.

Ovih dana ga je ekipa paparaco lova posjetila u njegovom rodnom mjestu, a tamo su zatekli prizor koji im nije bio jasan, jer je on pokazao da je itekako brižan otac. Vozio je djevojčicu u kolicima, a kako je sve izgledalo pogledajte u nastavku…

Preporučeno